Feel So Pure, de schoonheidssalon
waar uitsluitend met pure en natuurlijke
producten wordt gewerkt.

header header header header header header header header header header header header header header

Disclaimer

Vanzelfsprekend hanteert Feel So Pure de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij het publiceren en onderhouden van informatie op de website. Desondanks bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd is verouderd of eventueel niet correct is. Er kunnen dan ook geen rechten ontleend worden aan de gepubliceerde informatie op deze website.

Bepaalde verwijzingen, al dan niet in de vorm van hyperlinks, in de website voeren naar informatiebronnen die door derden worden bijgehouden, en waarover Feel So Pure geen controle heeft.

Feel So Pure kan daarom nimmer verantwoordelijk worden gehouden voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van deze informatie op desbetreffende websites.

Aanbieding Vie Collection kuur

  Winter Special Vie Collection. Vie Collection is een derma-cosmetisch avantgarde verzorgingmerk, ontwikkeld om huidveroudering te helpen corrigeren met één doel: een verjongend resultaat. Vie Collection staat voor: – Huidverjonging – Verminderen en minder zichtbaar maken van rimpels – Gezichtscontour verstrakken – Acne (ook acne littekens) – Verminderen van littekens – Verminderen van pigmentvlekjes – Verbetering […]

€245,00 €195,00

» Bekijk alle aanbiedingen


disclaimer | realisatie: flikweert-it.nl