Feel So Pure, de schoonheidssalon
waar uitsluitend met pure en natuurlijke
producten wordt gewerkt.

header header header header header header header header header header header header header header

Disclaimer

Vanzelfsprekend hanteert Feel So Pure de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij het publiceren en onderhouden van informatie op de website. Desondanks bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd is verouderd of eventueel niet correct is. Er kunnen dan ook geen rechten ontleend worden aan de gepubliceerde informatie op deze website.

Bepaalde verwijzingen, al dan niet in de vorm van hyperlinks, in de website voeren naar informatiebronnen die door derden worden bijgehouden, en waarover Feel So Pure geen controle heeft.

Feel So Pure kan daarom nimmer verantwoordelijk worden gehouden voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van deze informatie op desbetreffende websites.

Aanbieding Phytomer Eyetreatment

Nieuw!✨ Phytomer Eyetreatment – speciaal ontwikkelde voor de vermoeide blik, donkere kringen & lijntjes rondom de ogen!🎀 De behandeling bestaat uit : – Reiniging van de ogen – Ontspannende, gladstrijkende massage rondom de ogen – Speciaal masker verlicht de blik en beschermt de broze huid van het oogcontour, voor een totale verjonging. De Eyetreatment is […]

» Bekijk alle aanbiedingen


disclaimer | realisatie: flikweert-it.nl