Feel So Pure, de schoonheidssalon
waar uitsluitend met pure en natuurlijke
producten wordt gewerkt.

header header header header header header header header header header header header header header

Nieuws » Moederdag

Mooie gedichten, bloemen, chocolade of een knuffel en een kus en ze is al blij. Maar wil je haar echt heel blij maken met iets dat zij verdiend? Een luxe schoonheidsbehandeling vindt iedere moeder leuk om te krijgen!

Verras uw moeder met een cadeaubon van Schoonheidssalon Feel So Pure. Cadeaubonnen zijn te verkrijgen in elk gewenst bedrag of u kunt kiezen voor een behandeling. De cadeaubonnen worden mooi verpakt inclusief een proefje van Phytomer. Een cadeaubon met het door u gekozen bedrag kan gebruikt worden voor de  producten van Phytomer of voor een van onze behandelingen.

Ook kunt u kijken op de webshop van Feel So Pure voor moederdag cadeau’s, wij hebben heerlijke producten voor de liefste moeders!

COFFRET CADEAU PHYTOMER-600x600

2 mei 2014 om 23:29 uur

« Terug naar nieuwsoverzicht

Social Media

Volg ons via:


Aanbieding Lente Behandeling🌹

De winter is bijna voorbij, de lente komt er aan – dit betekend dat de zomershirtjes ook bijna weer aan kunnen! Ons decolleté & hals gebied is een deel dat vaak wordt vergeten, de zonneschade van de vorige zomer(s) is vaak nog zichtbaar.☀️ De huid in de hals & decolleté is dunner, heeft vaak droogte […]

€85,00

» Bekijk alle aanbiedingen


privacyverklaring | disclaimer | realisatie: flikweert-it.nl