Active Power Teatox Tea Bags

Active Power Teatox Tea Bags

Merk:Teatox
Model:TT-008
Spaarpunten:4
Beschikbaarheid:Op voorraad
Prijs: €3,95 Excl. BTW: €3,26
Prijs in spaarpunten: 80
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst Product vergelijk

Active Power Teatox Tea Bags

Toxins Out Power In!

Active Power bevat de juiste mix van natuurlijke ingrediënten zoals cayennepeper en guarana om je lichaam na inspanning snel te laten herstellen. Voel je voorbereidt op alles wat het leven brengt en geniet van de heerlijke natuurlijke smaak van deze thee.

  • Guarana Seeds :Hebben een cafeïnegehalte dat vijf keer zo hoog is als koffie, maar zijn vriendelijk voor je lichaam! Het wordt geleidelijk afgegeven, zodat het effect tot 6 uur aanhoudt.
  • Aronia Berry : De Nederlandse naam is Zwarte Appelbes ze komen van oorsprong uit Noord-Amerika waar het als voedselbron diende voor de Indianen, het bevat een verscheidenheid aan antioxidanten, mineralen, vitamines en polyfenolen.
  • Cayenne Pepper : Al meer dan 9000 jaar gebruiken de Amerikaanse Indianen cayennepeper als voedingsmiddel en als medicijn. De stof capsaïcine in Cayenne peper versnelt het metabolisme en is een sterke anti-oxidant.

Bij TEATOX gelooft men in de kracht van natuurlijke ingrediënten, niet alleen voor de gezondheid, maar voor lichaam, geest en ziel. De producten van Teatox dragen allemaal bij aan de juiste harmonie tussen lichaam, ziel en geest. Het is juist die harmonie die we in deze drukke, hectische moderne tijd vaak kwijt zijn. De theeën van Teatox dragen bij aan een gezondere levensstijl op basis van natuurlijke kracht. De verschillende lijnen zijn speciaal ontwikkeld zodat ze perfect passen in ieders dagelijks leven.

                               

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed