Verstevigende & Corrigerende Body Set Phytomer

Verstevigende & Corrigerende Body Set Phytomer

Merk:Phytomer
Model:PS008
Spaarpunten:92
Beschikbaarheid:Op voorraad
Prijs: €131,80 €92,25 Excl. BTW: €76,24
Prijs in spaarpunten: 2340
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst Product vergelijk

Verstevigende & Corrigerende Body Set Phytomer

ResurfaSlim Crème Peeling Et Minceur 2-en-1

ResurfaSlim is het eertste 2-in-1 Peeling-en Afslankproduct dat ontwikkeld is om tijd te winnen en onmiddelijk zichtbare resultaten te verkrijgen. na de eerste toepassing* strijkt deze romige crème de huid glad. Dag na dag wordt het silouet slanker, worden de vetkussentjes gladgestreken en wordt het huidoppervlak gecorrigeerd.

*in vitro test.

Gebruiksadviezen; 's morgens en 's avonds op het hele lichaam aanbrengen met opwaartse bewegingen. Niet geschikt voor personen die gevoelig zijn voor jodium. Voorzorg, bij gebruik in de zon kan de gevoeligheid van de huid toenemen, vermijd daarom de zon en zorg voor een geschikte bescherming gedurende de week na het gebruik.

 

Phytomer Body Blur Lotion Minceur Ultra-Lissante

Het geavanceerde onderzoeksteam van Phytomer creëert de eerste afslankende lotion Shaka Shaka : een compleet nieuwe "schud" formule die in staat is om zichtbare cellulite onmiddelijk glad te strijken en tegelijkertijd zichtbare rondingen aan te pakken. Meteen bij het aanbrengen verdoezelt de Body Blur de sinaasappelhuid, als bij toverslag. Dag na dag corrigeert het product de zichtbare cellulite en maakt het de taille en dijen slanker. Gebruiksadviezen : de flacon voor gebruik goed schudden tot wanneer u het kogeltje meerdere keren hoort.

Gebruiksadvies; 's Ochtends en 's avonds op de betreffende zones (billen, binnenzijde van de dijen, heupen, buik, enz.) aanbrengen.

Niet toepassen bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Niet geschikt voor personen die gevoelig zijn voor jodium.

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed