Zeewier Thee Sea-Tea

De Zeewieren die gebruikt worden in Sea Tea komen uit de Oosterschelde en vormen de basis van deze thee. De Sea Tea bevat gemiddeld 50% zeewier en wordt aangevult met bekende soorten thee en kruiden.

Zeewier en Algen bezitten alle voor ons lichaam noodzakelijke natuurlijke vitale stoffen, dit in tegenstelling met de kunstmatig gemaakte en samengestelde supplementen. Bovendien zijn alle voedingsstoffen in hun natuurlijke organische vorm en worden als zodanig door ons lichaam herkend. Zeewieren bevatten eigenschappen die het afvoeren van giftige stoffen vergemakkelijken en helpen bij het transport van voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en vele andere stoffen.

Het menselijk lichaam(en een aantal dieren) begint zijn ontwikkeling in een zoutachtige oplossing, de baarmoeder. Het wordt gevoed en gereinigd door bloed, dat feitelijk hetzelfde gehalte aan natrium heeft als zeewater. Ons lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit water, net als de aarde waarop we leven. De oceanen op de Aarde beslaan bijna 70% van de oppevlakte en nemen ook 70% van de zonne-energie in zich op. Verdund zeewater is voor 98% identiek aan ons bloed en kan dus als een bloedplasma worden beschouwd. Ook bijzonder is dat chlorofyl voor 98% identiek is aan het pigment in hemoglobine, de eiwitten in de rode bloedlichaampjes die voor het transport zorgen van zuurstof en kooldioxide door het bloed.

LijstRooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op: