Feel So Pure, de schoonheidssalon
waar uitsluitend met pure en natuurlijke
producten wordt gewerkt.

header header header header header header header header header header header header header header

Phytomer

Phytomer is een internationale specialist op het gebied van zee-cosmetica, en haalt haar inspiratie uit de zee. De zee is de grootste bron van kostbare voedingsstoffen voor uw lichaam, deze bezit alle elementen (o.a. oligo-elementen, mineralen, vitamine) die nodig zijn voor de gezondheid van uw huid.

Alle producten van Phytomer bevatten 100% natuurlijke ingrediënten. Het laboratoria van Phytomer hebben aangetoond dat er een overeenkomst is tussen het gedrag van algen en van onze huid, hierdoor worden de producten heel goed opgenomen door de huid. Aan de hand van unieke verzorgingsproducten, die samengesteld zijn uit de beste werkstoffen helpt Phytomer u de agressieve invloeden van verontreiniging en stress tegen te gaan en te strijden tegen de tijd en de gebrek aan vocht.

Phytomer wordt in meer dan 70 landen gebruikt (o.a. in hotels als Marriot Jordan Valley, Hilton Fort Lauderdale en Spa Marine Italy) en heeft meer dan 10.000 verkooppunten wereldwijd.

Kies cosmetica uit de zee!

De zee bundelt het grootste kapitaal aan beschikbare natuurlijke werkstoffen en biedt perspectieven op cosmeticagebied met een uitzonderlijke grote verscheidenheid. De wetenschappers van Phytomer bestuderen de door algen en zeeplanten ontwikkelde verdedigingssystemen die hen in staat stellen te overleven in een vijandige omgeving (golven, UV-stralen, verontreiniging, enz.). Zij ontwikkelen de meest geperfectioneerde werkstoffen die in staat zijn deze natuurlijke processen na te bootsen op het niveau van de huid en gebruiken deze voor geavanceerde cosmeticaformues. Dit is de Biomimetiek, uit de zee : een geavanceerde cosmetica die het beste uit de natuur imiteert voor een gezonde en natuurlijke schoonheid.

Om het immense potentieel uit de oceanen te beschermen en te valoriseren, zet Phytomer zich in voor de biodiversiteit van de zee. Dankzij de geheel nieuwe kweekprogamma’s voor algen kan Phytomer de natuurlijke hulpbronnen beschermen en met uitsterven bedreigde soorten terug in de natuur brengen.

Waarom Phytomer?

De innoverende, intens relaxerende en zeer actieve Phytomer behandelingen voor gelaat en lichaam nodigen uit tot welzijn, voor een gezonde, natuurlijke en duurzame schoonheid. De relaxatiemethode is één van de unieke peilers van Phytomer behandelingen en maakt deel uit in elke behandeling. Deze omvat een voor alle behandelingen gemeenschappelijke inleidende fase : Immersion Marine. Dit onderscheidt zich door een relaxerende en ontstressende werking die wetenschappelijk bewezen is.

Ook is er Relax Dos die bij bijna al de behandelingen is, dit zorgt voor een heerlijk en weldadig gevoel tijdens de hele behandeling. De Boue Marine Auto-Chauffante (zelfverwarmende zeeklei), een exclusief product van Phytomer, verspreidt een zachte, aangename en relaxerende warmte die de huid helpt te ontgiften en te remineraliseren.

 

De behandelingen

Massage Du Dos (15 minuten) (€10,00)

Een optionele rugmassage die aanvullend is op de Soin Relax Dos.

Een ontspannende rugmassage die heel relaxerend werkt. Door de combinatie met Soin Relax Dos ervaart u een heerlijk, weldadig gevoel.

Soin Relax Dos (€15,00)

Een optionele rugverzorging toe te voegen bij een gelaatsverzorging met het gebruik van de Boue Marine Auto-Chauffant(zuiverende rugpakking).

De rugpakking verspreidt duizenden microscopisch kleine bubbeltjes die de huid strelen en zorgt voor een absolute relaxatie. Zorgt voor een diepe ontgifting van de wervelkolom, en een totale relaxatie voor de gespannen zones door de warmte van de pakking.

Traitement des Jeunes – Jongeren behandeling (30 minuten) (€27,50)

Een hydraterende en zuiverende behandeling voor de jonge huid. De huid straalt, is perfect gereinigd en gezuiverd. Tot 18 jaar of op vertoon van studenten-ov

Reinigen, analyse, gommage/peeling, ontgiftend gelaatsmasker en gelaatscrème.

Rapide du visage– Quick facial (40 minuten) (€32,50)

verzorgende behandeling voor elk huidtype. De huid is gereinigd en straalt

Reinigen, analyse, gommage/peeling, ontgiftend gelaatsmasker en gelaatscrème.

Intention Jeunesse – Verstevigende antirimpel verzorging met Relax Dos (75 minuten) (€57,50)

Een verzorging die de rimpels zichtbaar corrigeert en de huid verstevigt. Een moment van ontspanning en welzijn.

Relax Dos rugpakking, reiniging, analyse, epileren, gelaatsexfoliant, reinigend en ontgiftend gelaatsmasker, gelaatsmassage, Concentré Rides serum, Concentré Fermeté serum, Plastificerend Masque Lissant Tenseur ,  Âge Contour oog crème en gelaatscrème.

Perles d’eau de Mer – Hydraterende verzorging met Relax Dos (75 minuten) (€57,50)

Een volledige ultra hydraterende verzorging voor een zichtbaar opgevulde huid, een stralende teint en een optimale ontspanning.

Relax Dos rugpakking, reiniging, analyse, epileren, enzymatische exfoliant, reinigend en ontgiftend gelaatsmasker, gelaatsmassage met Gigartina algenstempels met calcium en magnesium parels, masker Hydratant Confort + Gigantra, Âge contour oog crème, gelaatscrème.

Douceur Marine – Kalmerende verzorging Met Relax Dos (75 minuten) (€57,50)

Een coconverzorging die de huid verzacht en het beschermingssysteem van de huid versterkt.De huid is gekalmeerd en perfect gehydrateerd.

Relax Dos rugpakking, reiniging, analyse, epileren, enzymatische exfoliant, reinigend en ontgiftend gelaatsmasker, gelaatsmassage, Bi-Gel Renfort Uniformisant serum, masker Réconfortant Protecteur, oog crème en gelaatscrème.

Souffle Marin – Zuurstofgevende en zuiverende verzorging met Relax Dos (75 minuten) (€57,50)

Een zuurstofgevende en zuiverende verzorging om de glimmende huid en huidimperfecties te verminderen. De huid straalt weer, is perfect gereinigd en gezuiverd.

Relax Dos rugpakking, reiniging, analyse, epileren, enzymatische exfoliant, reinigend en ontgiftend gelaatsmasker, gelaatsmasker met serum, Souffle Marin met masker Clarifiant Reminéralisant, oog crème en gelaatscrème.

Soin Pionnier Révélateur de Jeunesse, Soin Relax Dos en Massage Du Dos (100 minuten) (€87,50)

Een ontspannende verzorging, met een specifieke gelaatsmodelage, die de huid gladmaakt, verzacht en verstevigt. Rimpels zijn zichtbaar gecorrigeerd. De huid straalt weer!

Rugmassage, Relax Dos rugpakking, reiniging, analyse, epileren, lip exfoliant, gelaats exfoliant, modelerende massage, lip masker, gelaatsmasker van was, Âge contour crème, Pionnière XMF crème en Perfecteur de Peau Final VMR gelaatsserum.

Soin Contour Radieux – Oogverzorging (30 minuten) (€22,50)

Voor vermoeide ogen en ogen die rimpels vertonen. Deze verzorging verjongt de blik.

Reiniging van de ogen, oogmasker, oog pads met hydraterend en verjongende werking.

Mannenverzorging Met Relax Dos (€57,50)

Peau neuve au masculin – Antiverouderend (75 minuten

Peau neuve au masculin – Hydraterend (75 minuten)

Peau neuve au masculin – Kalmerend (75 minuten)

Peau neuve au masculin – zuurstofgevend (75 minuten)

Relax Dos rugpakking, reiniging, analyse, enzymatische exfoliant, reinigend en ontgiftend gelaatsmasker, gelaatsmassage met serum, gelaatsmasker aangepast aan huidtype, oogcontour crème, gelaatscrème.


privacyverklaring | disclaimer | realisatie: flikweert-it.nl