Feel So Pure, de schoonheidssalon
waar uitsluitend met pure en natuurlijke
producten wordt gewerkt.

header header header header header header header header header header header header header header

Massage

Hotstone

Hotstone massageEen hotstone massage zorgt ervoor dat de warmte die afkomstig is van de stenen, dieper het spierweefsel indringt. Dit zorgt voor een diepe, ontspannende werking. De warmte van de stenen zorgen ervoor dat de door stress gespannen spieren weer los komen.

In Zuidoost Azië wordt deze massage al bijna 4000 jaar toegepast om de spijsvertering en het functioneren van de inwendige organen te verbeteren. Ook werden de warmen stenen op plekken geplaatst om de pijn te verlichten.

In India werd de hotstone massage gezien als een genezingsritueel en dit werd gecombineerd met de Ayurvedische massage.

Prijzen

30 minuten €27,50
45 minuten €40,00
60 minuten €52,50

Lomi-Lomi massage

Lomi-Lomi MassageDe Lomi-Lomi massage is een Hawaiiaanse massage methode die ontwikkeld is uit cultuur en natuur. De massagebewegingen weerspiegelen de bewegingen van het kabbelende water van beekjes, sprankelende watervallen en krachtige oceaan golven. Het lichaam ervaart een diepe ontspanning. Een Lomi-Lomi is een van de meest ontspannende massages die u kunt ondergaan, het lichaam wordt in één beweging helemaal behandeld. De massage wordt uitgevoerd met het zachte gedeelte van de onderarmen. De olie die wordt gebruikt is verwarmd, wat een zeer ontspannende werking heeft. De spieren worden zodanig behandeld dat de stress en overbelasting kan worden losgelaten.

Prijzen

30 minuten €27,50
45 minuten €40,00
60 minuten €52,50

Zweedse massage

Zweedse massageDe traditionele Zweedse massage werkt ontspannend, maar ook stimulerend. Met de verschillende massagetechnieken, zoals effleurage, petrissage, kneden en frictie, word de bloedsomloop en lymfevaten gestimuleerd. Dit betekend dat de circulatie van de aanvoer van voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen naar zijn juiste tempo terugkeert. Het kalmeert het zenuwstelsel en versterkt het immuunsysteem. Door de behandeling komt er endorfine vrij, hierdoor wordt pijn verminderd. Zo kunnen gespannen spieren zich weer gaan ontspannen zodat er een verlicht en goed gevoel ontstaat.

Prijzen

30 minuten €27,50
45 minuten €40,00
60 minuten €52,50

Bellabaci Cupping Massage

Bellabaci Cupping MassageDeze massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude Chinese cupping therapie en wordt uitgevoerd met silliconen cups. Door de cup op de huid te plaatsen, te knijpen en langzaam los te laten ontstaat er in de cup een vacuum. Door de cups in een bepaalde volgorde te verplaatsen heeft Bellabaci een nieuwe succesvolle behandeling ontwikkeld. De behandeling heeft een geweldige ontspannende en helende werking. De therapeutische gevolgen van de behandeling van de huid kunnen zijn: Het activeren van de huidstofwisseling, het verbeteren van de elasticiteit van de huid, blokkades worden opgeheven, gifstoffen en afvalstoffen worden afgevoerd en het verbetert de spierspanning. Het stimuleert de lymfe- en bloedcirculatie.

Rugmassage met Bellabaci cups ongeveer 25 minuten, prijs: € 30,00

Anti Cellulitis massage behandeling in combinatie met Bellabaci Bodycups

Bellabaci Cupping MassageMet behulp van de Bellabaci cupping massage wordt de cellulitis aangepakt! Door de regulerende zuigkracht van de cups geleidelijk te verhogen verbetert de micro circulatie van de weefsels. De verbeterde bloedtoevoer zorgt voor zuurstof en voedingsstoffen in het behandelde gebied. De vetcellen zullen krimpen en verbranden. Een verbeterde eliminatie van afvalstoffen onstaat, waardoor het weefsel wordt ontgift! Het verzacht en geeft elasticiteit aan het bindweefsel in de cellulie laag, waardoor de putjes in de huid die door de cellulitis worden veroorzaakt, verminderen!

Prijs Anti-cellulitis behandeling

Omdat het van te voren moeilijk in te schatten is hoe groot het te behandelen gebied is en hoe ernstig de cellulitis is, kunt u globaal de volgende tijden en prijzen aanhouden.

Massage met Bellabaci cups
30 minuten €30,00
Per volgende 15 minuten €12,50
Kuur 5 weken, wekelijks 1 behandeling van 30 minuten
Prijs €142,50
Iedere volgende 15 minuten €10,00
Kuur 10 weken, (1 maal per week 30 minuten) of 5 weken 2 maal per week 30 minuten
Prijs €275,00
Iedere volgende 15 minuten €10,00

U kunt de cups ook in de salon aanschaffen om er thuis mee aan de slag te gaan! Indien u thuis elke dag de probleemplekken behandelt zult u nog sneller resultaten bereiken! De prijs per set van 2 Bellabaci Body cups bedraagt €37,95


privacyverklaring | disclaimer | realisatie: flikweert-it.nl