Minerale Make Up

                                       

The healthiest powder in the world!

De make-up lijn Cent Pur Cent staat voor 100% natural, 100% mineral, 100% pure, 100% hypoallergenic en 100% cruelty free. Cent Pur Cent poeders bestaan uit de meest pure en natuurlijke mineralen, zoals Mica mineralen afkomstig uit de gebergtes in Peru. Cent Pur Cent is dus 100% natuurlijk zonder toevoeging van schadelijke stoffen zoals talk, parfum, niet-natuurlijke olie of kleurstoffen. Om deze kwaliteit te garanderen testen wij onze grondstoffen uitvoerig waardoor onze producten van de hoogste kwaliteit zijn.

Kort samengevat: wij vinden dat elke vrouw zich HIPHEALTHY en HAPPY in haar vel moet voelen.

Make-up voor elke huid, voor elke vrouw!

Second Skin, Happy Skin

De fijne textuur van de make-up zorgt ervoor dat de make-up aanvoelt als een tweede huid. Het hoge aantal pigmenten in de make-up zorgen voor een goede dekking en lichtweerkaatsing, hierdoor krijg je een frisse, gezonde en jongere look. En waar de skin ook erg happy van wordt is de UVA en UVB bescherming!

  • 100% Natural

Wij proberen zo natuurlijk mogelijk te werken, dit wil zeggen dat onze producten geen schadelijke stoffen bevatten zoals kunstmatige kleurstoffen, synthetische parfums, niet-natuurlijke oliën en talk.

  • 100% mineral

De poeders van Cent Pur Cent bestaan uit 100% natuurlijke mineralen, zoals Mica-mineralen afkomstig uit de gebergtes in Peru. Deze mineralen worden op een zorgvuldige manier van de rotsen geschraapt en gemicroniseerd tot bruikbare en mooi gekleurde poeders. Buiten Mica werken wij ook met titanium, ijzer en zink.

  • 100% hypoallergenic

Door de natuurlijke bestandsdelen van Cent Pur Cent is de make-up uiterst gezond voor je huid. Dit zorgt ervoor dat je geen last meer hebt van mee-eters, acné, een droge huid of andere probleempjes.Omdat we geen chemische bestanddelen toevoegen, is de kans kleiner op allergische reacties.

  • 100% puur

Door de pure samenstelling van onze producten kan je zelf kiezen in welke mate je ze aanbrengt. Een dun laagje zorgt al snel voor een frisse, natuurlijke verzorging én schoonheid! Vrouwen die graag een volledig gedekte huid zien, kunnen werken met de liquid foundation of brengen gewoon een extra laagje loose foundation aan. Zelfs dan zal je voelen dat je met mineralen hebt gewerkt omdat de poriën niet worden verstopt en je huid niet meer uitdroogt

  • 100% cruelty free

Wist je dat veel make-up merken nog steeds op dieren testen? Wij niet! Cent Pur Cent is  diervriendelijk! Want weet je wat? We love animals and we love the planet!

4 sterke natuurlijke ingrediënten!

Maar wat doen deze stoffen met je huid?

  • Titanium

Titanium zorgt voor de grootste dekking, maar zorgt ook voor een instant SPF factor tussen de 15 en 20. Titanium wordt door de FDA benoemd als één van de meest efficiënte ingrediënten als zonbescherming.

  • ijzer

IJzer is een natuurlijk element en zorgt, door de verbranding op bepaalde temperaturen, voor de mooie kleuren. IJzer is eigenlijk een natuurlijke kleurstof.

  • mica

Mica is een mineraal en wordt verkregen door het op een zorgvuldige manier van de rotsen af te schrapen. Deze rotsgebergten komen voor in landen als Peru.

  • zink

Iedereen kent het wel, dat heerlijk zachte zalfje voor op de babybilletjes. Zink werkt helend en verzacht de huid. Het haalt de roodheden weg en is dus ideaal voor huidjes met irritaties. Dit ingrediënt vermindert en minimaliseert ontstekingen van de huid.

                                          

                                          ​

 

 

 

Verfijnd zoeken

LijstRooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op: