• phytomer-voordeel-set

Feel So Pure Webshop

Welkom bij Feel So Pure

   

Over Ons

Welkom op de webshop van Feel So Pure, deze webshop is een onderdeel van onze beauty, wellness en waxsalon Feel So Pure gelegen in Nieuwerkerk, Zeeland.

Phytomer is de wereldleider op het gebied van Zee Cosmetica, door de unieke kweekprogramma’s van algen maakt Phytomer het mogelijk om de natuurlijke bronnen te behouden en om met uitsterven bedreigde soorten terug te brengen. De Phytomer wetenschappers bestuderen de verdedigingsmechanismen van algen en kustplanten, die zich aangepast hebben om te overleven in een vijandige omgeving (golven, UV-stralen, vervuiling, …). De wetenschappers onttrekken de actieve bestanddelen die in staat zijn om dit natuurlijke beschermingsproces te reproduceren op het niveau van de huid en verwerken deze vervolgens in geavanceerde cosmeticaformules. Dit noemt Phytomer het mariene biomimetisme. 

Vie Collection komt uit hetzelfde laboratorium als Phytomer, Antoine Gédouin de directeur van de Phytomer Group, een visionair in professionele esthetische behandelingen heeft om zijn doel de ultieme anti-ageing producten te ontwikkelen een team van 30 wetenschappers samengebracht, waaronder specialisten in de biologie, dermatologie en plastische chirurgie. Samen ontwikkelden en gebruiken ze de krachtigste ingrediënten en de meest innovatieve moleculen.

Lycon Spa is een wereldspeler op het gebied van ontharen en heeft een collectie natuurlijke technologisch geavanceerde en corrigerende huidverzorgingsproducten. Het lycon Spa assortiment biedt oplossingen voor tal van huidproblemen zoals ingegroeide haartjes, droge en onzuivere huid ect. Met de zachte en voedende formules hydrateert en beschermd lycon Spa de huid. 

Bomb Cosmetics bad & douche, verzorging en geur producten worden 100% met de handgemaakt waardoor elk product uniek is. De 250 medewerkers mengen en vormen de ingrediënten en essentiële oliën tot heerlijk verzorgende producten. De grondstoffen die Bomb Cosmetics gebruikt worden nooit op dieren getest, het motto van Bomb Cosmetics is dat geen dier, mens of het milieu zou moeten lijden voor onze luxe. 

De Wax Melts maken wij zelf, deze worden gemaakt van Ecologisch verantwoorde soy wax en geurolie. De wax is 100 % plantaardig, biologisch afbreekbaar en niet giftig. Elke wax melt geeft minimaal 16 uur geurplezier.