Anti-Cellulite Set Phytomer

Anti-Cellulite Set Phytomer

Merk:Phytomer
Model:PS007
Spaarpunten:95
Beschikbaarheid:Op voorraad
Prijs: €136,40 €95,50 Excl. BTW: €78,93
Prijs in spaarpunten: 2400
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst Product vergelijk

Anti-Cellulite Set Phytomer

Celluli Attack Concentré Zones Rebelles

Phytomer bindt de strijd aan met de rebelse sinaasappelhuid met Celluli Attack. Dit vloeibare concentraat is speciaal bedoeld om cellulite en zichtbare vetkussentjes van de meest kritieke zones stevig aan te pakken. De uiterst nauwkeurige hightech formule is speciaal ontworpen om zichtbare cellulite weg te gommen en het huidoppervlak glad te strijken. Al na 14 dagen wordt de sinaasappelhuid geleidelijk minder zichtbaar en zijn de vetkussentjes gladgestreken.

Gebruiksadviezen: Krachtig in het pipetje knijpen en 's ochtends en 's avonds aanbrengen op de kritieke zones (heupen, billen, dijen, buik enz.)

Niet toepassen bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Niet geschikt voor personen die gevoelig zijn voor jodium. Om de kwaliteit van het product te behouden, dit op een koele plaats bewaren en niet blootstellen aan direct zonlicht.

 

Glycolight Bi-Gel Minceur Nuit

Het geavanceerde onderzoeksteam van PHYTOMER ontwikkelt de eerste cosmetische afslankkuur die overtollige suikers aanpakt tijdens de nacht. Zeealsem, een nooit eerder gebruikte werkstof uit de zee, pakt de suikers aan tijdens de nacht, om de opslag van vetten te beperken en de eliminatie ervan bij het ontwaken te vereenvoudigen. De dubbelwerkende geltextuur maakt het silhouet slanker. Nacht na nacht worden de rondingen minder zichtbaar. Hoe werkt het : Het is een suikerarm dieet voor de vetcellen. Glycolight Bi-Gel Minceur Nuit pakt de vetophopingen aan die ’s nachts ontstaan. De werking van onze cellen volgt immers een specifiek ritme: lipogenese’s ‘s nachts en lipolyse overdag. Door de inactiviteit ‘s nachts, nemen de adipocyten immers de niet verbruikte suikers van overdag op en slaan deze op als vetten. Bij het ontwaken, heeft het organisme energie nodig en put het uit deze reserve. Het actieve bestanddeel Zeealsem, zorgt voor een recordverlies aan centimeters, zonder inspanning. De taille vermindert gemiddeld 3,1 cm, met één toepassing ’s avonds, in slechts 2 weken. De unieke “bi-gel” textuur is voor iedereen die ook ’s nachts aan zijn figuur wil werken.

Gebruiksaanwijzing : breng `s morgens en `s avonds aan op de te behandelen zones (billen, binnenkant dijen, heupen, etc.) met opwaartse cirkelbewegingen.

Niet geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.Niet geschikt voor personen die gevoelig zijn voor Jodium.

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed