Pure Scents Wax Melts

Handgemaakte Waxmelts van Feel So Pure. De nieuwe trend in geurverspreiding, Laat uw huis heerlijk geuren! Geniet van de meest heerlijk geurende waxmelts, gemaakt van ecologische soja. De waxmelts kunt u door tweeën delen en laten smelten in een aromabrander, wanneer u het waxinelichtje eronder aansteekt smelt de wax en vult de gehele ruimte zich binnen 30-60 minuten met uw favoriete geur. De Soy Wax Melts zijn hand gemaakt, en de helft van een waxmelt geeft 8 tot 10 uur een heerlijke geur af.

De Wax Melts worden uitsluitend gemaakt van ecologisch verantwoorde Soy Wax (sojawas) van het merk EcoSoya. Deze EcoSoya komt uit Noord-Amerika en is verbouwd zonder herbiciden en pesticiden en is niet genetisch gemanipuleerd. Het regenwoud hoefde hier niet voor te wijken en niemand hoeft er zijn eigen aanbouw voor op te offeren. Het is 100% plantaardig, biologisch afbreekbaar en absoluut niet giftig. Komt het op uw kleren dan kunt u de Soy Wax met de gewone was uitwassen.

Soja staat verder bekend om zijn langere brandduur en het sterker geuren dan gewone paraffine, ook walmt het minder wat fijn is voor mensen met allergieën. Verder zijn er speciale geuren met een uniek geur-absorberende technologie (Neutralizers), tegen de geurtjes die u niet prettig vind. Tevens kunt u meerdere geuren combineren om zo uw persoonlijke geur te creëren.

U kunt de brander wanneer wax melts geen geur meer afgeven, schoonmaken door met een stuk keukenpapier de vloeibare wax te absorberen.

 

Verfijnd zoeken

LijstRooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op: