Feel So Pure, de schoonheidssalon
waar uitsluitend met pure en natuurlijke
producten wordt gewerkt.

header header header header header header header header header header header header header header

Facials

In de salon werken wij met Phytomer en Vie Collection.

Phytomer is een internationale specialist op het gebied van zee-cosmetica, en haalt haar inspiratie uit de zee. De zee is de grootste bron van kostbare voedingsstoffen voor uw lichaam, deze bezit alle elementen (o.a. oligo-elementen, mineralen, vitamine) die nodig zijn voor de gezondheid van uw huid.

Alle producten van Phytomer bevatten 100% natuurlijke ingrediënten. Het laboratoria van Phytomer hebben aangetoond dat er een overeenkomst is tussen het gedrag van algen en van onze huid, hierdoor worden de producten heel goed opgenomen door de huid. Aan de hand van unieke verzorgingsproducten, die samengesteld zijn uit de beste werkstoffen helpt Phytomer u de agressieve invloeden van verontreiniging en stress tegen te gaan en te strijden tegen de tijd en de gebrek aan vocht.

Phytomer wordt in meer dan 70 landen gebruikt (o.a. in hotels als Marriot Jordan Valley, Hilton Fort Lauderdale en Spa Marine Italy) en heeft meer dan 10.000 verkooppunten wereldwijd.

High Tech prestaties in verjonging

Vie Collection is een derma-cosmetisch avantgarde verzorgingmerk, ontwikkeld om huidveroudering te helpen corrigeren met één doel: een verjongend resultaat. De producten onderscheiden zich door hun high tech formules en geavanceerde ingrediënten en zijn tegelijkertijd non-invasief: dus zonder brutale pH-wijzigingen. Dit resulteert in grote doeltreffendheid en optimale huidtolerantie. Het merk bewijst dat huidverjonging en zachte ingrediënten hand in hand kunnen gaan!

De huid van iedere persoon is uniek en toont op verschillende manieren de symptomen van huidveroudering. Mettertijd kan de huid een “gerimpeld” aspect aannemen, diepe rimpels kunnen zich nestelen en het gezichtsovaal kan invallen, pigmentatievlekken kunnen zich vormen, plaatselijk kan het silhouet veranderen,… de Vie Collection producten en behandelingen bieden een antwoord op maat.


privacyverklaring | disclaimer | realisatie: flikweert-it.nl