Feel So Pure, de schoonheidssalon
waar uitsluitend met pure en natuurlijke
producten wordt gewerkt.

header header header header header header header header header header header header header header

Hand/Feet

O.P.I. producten

OPI is een Amerikaanse firma, die te vinden is tussen de filmstudio’s in Hollywood. OPI is op dit moment in ruim 100 landen verkrijgbaar en is op de professionele markt in Amerika nummer 1. De hand/feet producten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit. In de beginjaren produceerde OPI alleen kunstnagel producten, later is het assortiment uitgebreid met een ontzettend brede keus aan producten, voor natuurlijke nagelverzorging, handverzorging en cosmetische voetverzorging. Bij OPI staan de gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel altijd op de eerste plaats.

Topmerk!

OPI nagellak is een begrip in Amerika en wordt dan ook door tal van sterren – zoals Katy Perry, Oprah Winfrey, Lady Gaga, de Kardashians en Rihanna – op handen gedragen. Het is vooral de uitgebreide kleurencollectie waarmee het merk zich onderscheidt. OPI heeft voor iedere smaak en stijl wel een bijpassende kleur. Ook in kwaliteit voldoet OPI aan de hoge eisen die gebruikers – zeker filmsterren – stellen. De lak blijft lang zitten, heeft een perfecte kleurdekking en is ‘shockproof’. Geen wonder dat OPI in Amerika al diverse Awards heeft gewonnen en dat het door lezers van magazines is uitgeroepen tot beste product.

GelColor

GelColor is een gel maar voelt en ziet eruit als een nagellak, en zo wordt het ook aangebracht! Met dit nieuwe systeem voor langhoudende kleur, combineert OPI haar geavanceerde geltechniek met de ultrasnelle LED technologie, waardoor er bliksemsnel resultaat wordt gecreëerd met OPI’s bestsellers in nagellakkleuren.

Wat houdt deze behandeling in?

Vooraf worden uw nagels stof, vuil en vetvrij gemaakt. Dan beginnen we met een laagje basis gel,daarna brengen we de GelColor in de door u gekozen kleur aan, we sluiten af met een top gel voor een mooie glanzende nagel. Elk laagje gel wordt 30 sec in de LED lamp uitgehard.

Met deze GelColor heeft u binnen zeer korte tijd mooie, stevige en glanzende nagels. De GelColor blijft gemiddeld 2-3 weken zitten, dit is per persoon afhankelijk.

Prijzen

GelColor

GelColor inclusief nagels vijlen

€20,00

€25,00

GelColor (inclusief verwijderen oude laag) €25,00
Verwijderen van GelColor €7,50
Verwijderen van GelColor thuispakket €5,00

Paraffine handpakking

Feel So Pure Hand/feetEen paraffine handpakking is een verzorgende en ontspannende behandeling die direct zichtbaar en voelbaar resultaat laat zien. Na de behandeling zijn de handen gehydrateerd ,gevoed en voelen ze zijdezacht aan. Deze behandeling is zeer geschikt voor droge en schrale handen.

De paraffine behandeling kent een aantal stappen:

  • Met de hydraterende handcrème van OPI worden de handen ingemasseerd
  • De handen worden in een warm paraffinebad ondergedompeld
  • Daarna afgedekt met plastic handschoentjes
  • Daar overheen gaat een badstof handschoen om zo de warmte te behouden
  • Op deze manier kunnen de werkstoffen goed intrekken
  • Als afsluiting een verzorgende handcrème van OPI

Prijzen

Paraffine handpakking €15,00

Feel So Pure Gelcolor OPI


privacyverklaring | disclaimer | realisatie: flikweert-it.nl