Bellabaci Bambino Facial Cup

Bellabaci Bambino Facial Cup

Merk:Bellabaci
Model:BB005
Spaarpunten:38
Beschikbaarheid:Op voorraad
Prijs: €37,95 Excl. BTW: €31,36
Prijs in spaarpunten: 760
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst Product vergelijk

Bellabaci Bambino Facial Cup

Deze bambino cups worden gebruikt voor de fijnere gebieden van het gezicht, zoals de huid rondom de ogen en de mond. Door het gebruik van de cups stimuleer je de fibroblasten waardoor collageen en elastine worden gestimuleerd.Ook kunt u ze gebruiken om de vochtwallen onder uw ogen te verminderen en om uw lippen voller te maken.

De Bellabaci Facial cup heeft een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels (lederhuid en onderhuidbindweefsel). Dit geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie verhoogt en dode huidcellen verwijdert.
Een gezichtsmassage is een geweldige manier om de dagelijkse stress te verminderen en het kan helpen om weer een gezonde jeugdige huid te krijgen.

Voordelen

 • Het verbetert de bloedtoevoer naar de huid en verhoogt de soepelheid
 • Het verstevigt de huid; door het stimuleren van de fibroblastcellen wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd
 • Het reinigt de poriën, toniseert de huid en verwijdert overtollige olie en vuil door binnen te dringen diep onder het huidoppervlak
 • Verbetert en verzacht littekenweefsel
 • Het versterkt de huid en de weerstand tegen schadelijke invloeden
 • Betere opname van werkstoffen
 • Toxines (gifstoffen) worden verwijderd door het lymfestelsel
 • Verfijnt de poriën
 • Toniseert de mimische spieren
 • Vermindert rimpels en fijne lijntjes
 • Draineert vochtwallen en onderkin
 • Het losmaken van verklevingen
 • Heeft een vaatverstevigende werking

Gewoon tijdens het baden te gebruiken

De cups kunt u gebruiken in bad of onder de douche. Zorg ervoor dat u een heerlijke douche gel of olie gebruikt tijdens de cupping. U kunt de cups met lauw water schoonmaken.

Hoe mee-eters ontstaan

Een mee-eter is een ophoping van hoorn in de uitmonding van het haarzakje. Mee-eters zitten vaak op het gezicht, in de nek of op de rug (vooral de schouders) en zien er uit als zwarte puntjes. Vooral personen in de puberteit hebben er last van. Door gebruik van make-up en olie kunnen mee-eters zich vermeerderen. Omdat het talg in aanraking komt met zuurstof oxideert het talg. Daardoor ziet de mee-eter er zwart uit.

De Bellabaci cup verwijdert de mee-eters omdat het een diepe doordringende zuigkracht heeft, waardoor het teveel aan olie uit de poriën wordt verwijderd voordat het mee-eters worden, waardoor de huid er schoon en helder uit gaat zien.

Anti-Aging

Door het verbeteren van de doorbloeding van de huid en door het zachtjes stimuleren van de fibroblast cellen, die de natuurlijke collageen en elastine produceren, krijgt uw huid een gezonde gloed en verstevigt de huid.

Richtlijnen:

Gebruik de cups 2 tot 3 keer per week voor de beste resultaten, gebruik een reinigingsmiddel, een crème of één van onze oliën.

* Masseer het gezicht en de hals volgens het bijgevoegde schema.
* Reinig de huid na het masseren.

Waarschuwing

Wanneer de Bellabaci cups te lang op een gebied gebruikt worden kan er een tijdelijke “Cup Kiss” optreden.

Het is belangrijk zorgvuldig om te gaan met de Bellabaci cups om goede resultaten te bereiken en om risico’s te vermijden, door eerst te oefenen. Wanneer u bezorgd bent over hoe uw huid gaat reageren, dan raden wij aan het product op een deel van uw lichaam te testen wat niet gelijk in het zicht is. Bijv. op de benen of armen.

Het is aan te bevelen om bij de eerste keer dat u de cups gebruikt niet langer dan 2 seconden over elk gebied te gaan. Gaat dit goed dan kunt u het verhogen maar niet langer dan 1 minuut.

Gebruik de Bellabaci Facial cups niet op puistjes, vlekken, open wonden, een erg verslapte huid, een gevoelige huid, verbrande of beschadigde huid of op ontstekingen.

Drink veel water om uw lichaam te reinigen!  

                                                                         Wat kun je behandelen met de Bellabaci cups:

Vermoeide, pijnlijke en overbelaste spieren.  Verlies van de elasticiteit van de huid.  Fybromyalgie,  Pijn (algemeen of reumatische klachten). Cullulite. Migraine of Hoofdpijn.  Buikklachten cq Darmklachten.  Vochtretentie, Oedeem, Lymfe Stagnatie. Ontgiften. Artritis.  Rug en Gewrichtspijn.   Na borstkanker oedeemtherapie (wel onder begeleiding van een huid therapeut). Kleine Spataderen (kleine spinnetjes). Regulering van het autonome zenuwstelsel. Ischias. Slapeloosheid en Stress. Verminderde Energie. Onvruchtbaarheid.  Striae en Litekenweefsel.  Verkoudheid en Griep. Hoest, Astma geeft verlichting bij taaislijmziekte. Fibrosis (wel onder begeleiding van een huid therapeut.

     

Wanneer je geen cupping mag toepassen

Contra-indicaties

Hernia (wel onder begeleiding van een fysio). Zwangerschap.  Kanker (minimaal remissie van 5 jaar). Bloedziekte.  Beschadigde open huid. Spataderen (wel erom heen).  Flebitis.  Nierfalen of geschiedenis ervan.  Levercirrose of geschiedenis hiervan.  Hartziekte of geschiedenis hiervan.  Ongecontroleerde hoge Bloeddruk.  Diabetici 1.  Energie tekort.  Bloedverdunnende Medicijnen, ascal is geen probleem.  Rosacea en Acne.  Permanente Fillers gezicht. 

LET OP:

Cupping therapie vervangt geen enkele medische behandeling. Stop niet met medicatie en vraag altijd aan uw behandelaar of deze therapie veilig voor u is en geen kwaad doet bij een andere behandeling. Veiligheid voor alles, het gaat om uw gezondheid en uw welzijn. Neem ook altijd eerst contact op met u huisarts of behandelend arts.

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed