Bellabaci Body set

Bellabaci Body set

Merk:Bellabaci
Model:BB001
Spaarpunten:38
Beschikbaarheid:Op voorraad
Prijs: €37,95 Excl. BTW: €31,36
Prijs in spaarpunten: 760
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst Product vergelijk

Bellabaci Body set

Bellabaci Body cup massage, gebaseerd op de traditionele Chinese Cupping, is de ideale behandeling voor iedereen die last heeft van o.a.:

pijnlijke en gespannen spieren, spijsverteringsproblemen, gewrichtspijn, cellulite, hoofdpijn, migraine en striae. Het doet wonderen op de rug, buik en armen – eigenlijk zullen bijna alle gebieden van het lichaam reageren op deze unieke behandeling.

De therapeutische gevolgen van de Bellabaci cup behandeling kunnen zijn:

Het verminderen van obstipatie, activeren van de (huid)stofwisseling, het verbeteren van de elasticiteit van de huid, blokkades worden opgeheven, gifstoffen en afvalstoffen worden afgevoerd en het verbetert de spierspanning.

Bij gebruik op de rug of op gespannen, pijnlijke spieren helpt het tevens:

vet en vochtophopingen te verminderen, de doorbloeding te verbeteren en gifstoffen en andere afvalstoffen te elimineren uit de spieren. Het toniseert de huid waardoor strakkere contouren ontstaan, het stimuleert de lymfe- en bloedcirculatie, regelt het autonome zenuwstelsel en in het algemeen ontspant en verjongt het het lichaam.

Voor uw gemak zijn er twee cups - de zachte cup - te gebruiken op kwetsbare gebieden, zoals de armen, buik en dijen en - de harde cup - te gebruiken op de rug of andere gebieden waar intensievere werking nodig is.
Tijdens de eerste paar weken van het gebruik van de Bellabaci cup beginnen met een zeer lichte aanzuiging, ongeveer acht minuten om de huid te laten wennen aan de drainage van de gebieden totdat uw huid elastischer aanvoelt. Daarna geleidelijk de zuigkracht versterken om de doorbloeding te stimuleren en verklevingen en vochtophopingen te verminderen.

Uw Wellness

Door het gebruik van Bellabaci cups voelt u zich gezond en fit. De cups zorgen voor het ontgiften van het lichaam, het verbetert de weerstand en de doorbloeding. Het geeft uw lichaam energie en een weldadige innerlijke rust.

Pijnbestrijding

Volgens de traditionele Chinese geneeskunde is de stagnatie de oorzaak van de pijn. Zodra de stagnatie is verminderd, zal er onmiddellijk een verlichting van de pijn zijn. Dus, als u bijvoorbeeld hoofdpijn en migraine heeft masseert u de nek om de doorbloeding te verbeteren van het hoofd. Als u last heeft van constipatie, masseert u de maagstreek met de cup, met de klok mee masseren. Door het stimuleren van de peristaltiek voelt u onmiddellijk verlichting. Voor pijn in de gewrichten, plaats de cups in een stilstaande positie rond het gewricht. Voor spierpijn of overbelaste spieren, masseer het gebied met de cup, om de spier te rekken en de doorbloeding te stimuleren waardoor overtollig melkzuur vermindert.

Volg gewoon vijf eenvoudige stappen

1. Gebruik voldoende olie, douchegel of crème op het gebied om een soepele
beweging te vergemakkelijken
2. Knijp in de Bellabaci cup in het midden
3. Zet de Bellabaci cup “nek” goed op de huid en laat los
4. Gebruik rechte, cirkelvormige en zigzagbewegingen om het gebied te masseren
5. Na het masseren van de zone met de Bellabaci cup richting het hart
omhoog draineren in de richting van de dichtstbijzijnde lymfklieren
(naar het hart toe masseren).

Deze techniek is eenvoudig en vereist geen speciale voorbereiding. De resultaten zijn verbluffend. De massage mag niet pijnlijk zijn,.Knijp de cup zodanig dat het voor u comfortabel is, en verhoog geleidelijk de zuigkracht.

Mensen ervaren vaak diepe warmte en een tintelend gevoel, lang nadat ze klaar zijn. Dit komt door de verbeterde bloedcirculatie naar het desbetreffende gebied. De resultaten zijn cumulatief. Ingeval van een hardnekkig probleem kan men de cup op het gebied wat langer laten staan. Dit zal een roodachtige “kus” achterlaten – wat aangeeft dat toxines worden verwijderd. De “Cup Kiss” duurt een paar dagen en is niet pijnlijk.

Een dagelijkse massage van acht minuten geeft ongelooflijke resultaat

 

Wat kun je behandelen met de Bellabaci cups:

Indicaties

Vermoeide, pijnlijke en overbelaste spieren.  Verlies van de elasticiteit van de huid.  Fybromyalgie,  Pijn (algemeen of reumatische klachten). Cullulite. Migraine of Hoofdpijn.  Buikklachten cq Darmklachten.  Vochtretentie, Oedeem, Lymfe Stagnatie. Ontgiften. Artritis.  Rug en Gewrichtspijn.   Na borstkanker oedeemtherapie (wel onder begeleiding van een huid therapeut). Kleine Spataderen (kleine spinnetjes). Regulering van het autonome zenuwstelsel. Ischias. Slapeloosheid en Stress. Verminderde Energie. Onvruchtbaarheid.  Striae en Litekenweefsel.  Verkoudheid en Griep. Hoest, Astma geeft verlichting bij taaislijmziekte. Fibrosis (wel onder begeleiding van een huid therapeut.

     

Wanneer je geen cupping mag toepassen

Contra-indicaties

Hernia (wel onder begeleiding van een fysio). Zwangerschap.  Kanker (minimaal remissie van 5 jaar). Bloedziekte.  Beschadigde open huid. Spataderen (wel erom heen).  Flebitis.  Nierfalen of geschiedenis ervan.  Levercirrose of geschiedenis hiervan.  Hartziekte of geschiedenis hiervan.  Ongecontroleerde hoge Bloeddruk.  Diabetici 1.  Energie tekort.  Bloedverdunnende Medicijnen, ascal is geen probleem.  Rosacea en Acne.  Permanente Fillers gezicht. 

LET OP:

Cupping therapie vervangt geen enkele medische behandeling. Stop niet met medicatie en vraag altijd aan uw behandelaar of deze therapie veilig voor u is en geen kwaad doet bij een andere behandeling. Veiligheid voor alles, het gaat om uw gezondheid en uw welzijn. Neem ook altijd eerst contact op met u huisarts of behandelend arts.

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed